Členské obce Mikroregionu Ivančicko

Základní informace o členských obcích dobrovolného svazku obcí Mikroregionu Ivančicko.

Informace o členských obcích MR Ivančicko ...

Kam za akcemi na Ivančicku?

Co se chystá na Ivančicku? Kam vyrazit? Společenské, tradiční, kulturní, sportovní, dětské a jiné akce v členských obcích.

Přehled chystaných akcí v členských obcích na Ivančicku ...

Cyklotrasy a cyklostezky na Ivančicku

Informace o nové asfaltové cyklostezce Oslavany-Ivančice. Cyklotrasy Jihozápadního Brněnska: Energetická, Pivovarská, Templářská, Hornická.

Informace o cyklotrasách a cyklostezkách ...

Centrum společných služeb Mikroregionu Ivančicko

Mikroregion Ivančicko je smluvním partnerem Svazu měst a obcí ČR. Centrum najdete na adrese Zemědělská ulice č. 2, 664 91 Ivančice.

Informace o Centru společných služeb ...

Poslední příspěvky

ZAPOV-Dolni-Kounice_P1044687

Ohlédnutí za realizací projektu Zapojení veřejnosti do rozvoje obce

Město Otrokovice navázalo partnerskou spolupráci s norským městem Fredrikstad a dvanácti městy a obcemi v České republice v projektu s názvem „Zapojení veřejnosti do rozvoje obce“. Jedním ze zapojených subjektů do projektu byl také Mikroregion Ivančicko. Cílem projektu bylo zavedení procesů zapojování veřejnosti do přípravy a realizace rozvojových záměrů a tvorby strategických dokumentů na lokální úrovni.Celý článek …

Omezení provozu na cyklostezce

LetákCyklisté, pěší a všichni ostatní uživatelé cyklostezky pozor!
Mnozí si už jistě povšimli, že se v nejbližším okolí Cyklostezky Oslavany – Ivančice začalo něco dít. V rámci prací souvisejících s odvodněním celé lokality „Stará Hora“ budou pod Koblihem vybudovány otevřené retenční nádrže pro zdržení a zadržení povrchových vod z celé oblasti. Budou sloužit k zachycení vod při větších dešťových srážkách, jejímu postupnému zasakování a dalšímu odtoku do řeky Oslavy.

Celý článek …

20230916_214109

Realizace kulturních a společenských akcí podporujících identitu regionu 2023

Cílem projektu bylo podpořit realizaci nejvýznamnějších tradičních kulturních a společenských akcí, které utvářely identitu regionu a byly pořádány v členských obcích Mikroregionu Ivančicko v roce 2023. Mikroregion Ivančicko pomohl osmi členským obcím s realizací hlavního kulturního programu jejich akcí tím, že jim samostatně zajistil dílčí nebo celou část kulturního programu akce, či zajistil služby nezbytné k realizaci kulturní akce.Celý článek …

Reklama

Tomáš Kalousek - realitní makléř pro Ivančicko a okolí

Mikroregion Ivančicko podporují



3D prohlídky obcí Mikroregionu

Zobrazit volná pracovní místa

Zobrazit volná pracovní místa
facebook TOPlist

VIDEO ZPRAVODAJSTVÍ

Partneři Mikroregionu Ivančicko

Jaderná elektrárna DukovanyNadace ČEZ